Камъните Svarovski – изящна романтика за Св. Валентин

януари 22nd, 2011, 09:01:04 illka.com

14- ти февруари наближава, а с него и паниката, че не сте намерили този романтичен подарък, който ще запечата момента като специален. Ако се чудите какво ще впечатли, изненада и очарова вашата половинка, имаме решение за вас- камъни Сваровски.

колие лебед на сваровски

Защо това е  перфектният подарък ли? Причините са няколко. Нека започнем от най- съществената…

Бижутата са слабост на жената, те я карат да се чувства единствена и специална. Факт е, че тя, дори и понякога да не го показва, е кокетна и в тази нейна суета на помощ идват бижутата. Именно заради това, изборът ви за подарък няма да бъде погрешен. Та коя жена не обожава бижута?

колие сърце

Друга причина, за да изберете именно камъните Сваровски е тази, че както на женската тоалетка, така и в женското сърце винаги има място за още един комплект обеци, за още една изящна гривна, или колие. Дори бижутерната кутийка на половинката ви да прелива от аксесоари, тя често се оплаква от еднообразие и се оказва, че никога няма достатъчно .

Камъните Сваровски се отличават с фин усет към детайла, с безкомпромисно отношение към качеството и с максимална изчистеност на моделите.

червен комплект - идеален подарък за свети валентин

Сред колиетата може да изберете бижута с елегантна кожена верижка  в светлокафяво, кафяво и черно. А металните елементи са изработени от специална антиалергична бижутерийна сплав с 18 каратово златно покритие. Хубавото в случая е, че цветът не потъмнява и не променя цвета си. Богатият арсенал от колиета може да задоволи всеки вкус, дори и най- притенциозния, защото сеплите камъни нашепват за неподправена грация и стил.

Обеците, пръстените, или гривните с камъни Сваровски също са един чудесен подарък за Св. Валентин. Предлагат се дори с 24 каратово златно покритие за подсилване на гланца и блясъка. Те впечатляват с оригинални форми и наситени цветове.

подаръци svarovski

Ако пък искате вашата дама да блести с камъни Сваровски по дрехите си, изберете изщяните брошки, които са с нежно фасетирани кристали. И тук металните елементи са от бижутерска стомана с антиалергично родиево покритие.

Доверете ни се и й подарете някое от кристалните изкушения, така вашата любима ще заслепи околните със сияние, отразено не само от камъните Сваровски, а и от щастливата й усмивка.

3 Responses to “Камъните Svarovski – изящна романтика за Св. Валентин”

  1. дрехи
    Says:

    Cool share it is actually. Friend on mine has been waiting for this content.


  2. Tra parentesi – la città patrono di San Valentino e la città di Terni ( Umbria ) in Italia . I gioielli da secoli sono i preferiti dalle donne :)


  3. Ci sono anche molte alternative per chi non puo permeterseme dei nuovi , come d,esempio i preziosi di seconda mano


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers