Моден гид в спортните дрехи

декември 22nd, 2010, 07:12:45 illka.com

Автор: Диляна Калинова

Много пъти женското увлечение по модата е определяно като капризно, лековато, повърхностно, непрактично… Но и много пъти обвиненията са грешни. Тя може да бъде удобна, практична, земна и дори необходима.

Нека обърнем поглед към спортните дрешки, в които отдъхваме, спортуваме и се чувстваме комфортно.

спортни дрехи пума

Спортните стоки се превърнаха в нещо, без което дамският гардероб не може да мине. Дънки, джинси, анцуг, клин, анорак, тениска- вариантите са толкова много. Те са част от нашето ежедневие. Няма значение дали сме на разходка в парка,  в планината, във фитнес залата, или в магазина. Те са част от делника.

1. Дънки

Безспорно лидерът в нашата мини класация са дънките. Няма подобна дреха, която толкова десетилетия да е се е задържала на върха. Може би няма жена, която да няма в гардероба си чифт дънки. Спорт, танци, празник, кафе, работен ден- дънките се вписват във всички категории. Заслужено са No 1!

Дънки

2. Анцуг и анорак

Да, класическият анцуг също заслужава внимание. Ако трябва да го характеризираме с няколко думи, то това несъмнено ще бъдат: непретенциозност, комфорт, свобода на движенията. Идеален както за релаксиращ уикенд вкъщи, така и за разходка навън. Идеална комбинация е с анорак. Неслучайно след дънките той е фаворитът в спортните дрехи.

анцуг

3. Клин 7/8

За тези, които обичат да спортуват, удобна дреха е дамският спортен клин 7/8. Чудесен е за фитнес тренировка в зала, а също и за домашни упражнения. Леко и удобно, еластичното трико може да задоволи всеки вкус.

Клин 7/8

4. Спортен гащеризон

Ако често имате затруднения с това коя тениска, анорак, или блуза да съчетаете със спортното долнище, препоръчваме да се ориентирате към спортния гащеризон. Гъвкаво прилепващият към фигурата трикотаж е увлечение на доста жени. Подчертава тялото и стои доста предизвиателно.

спортен гащеризон

5. Къси панталонки

Стигаме до късите панталонки. Няма как спортната ни справка да мине и без тях. Дори навън да веят зимни ветрове, те също са чудесен партньор във фитнес залата. При тях наблюдаваме многообразие от платове, материи и модели. Леки и удоб­ни, напълно откликват  на спортните ни потребности.

Къси спортни панталонки

6. Спортни полички

Ако все пак сте по- кокетна и за вас клинът, или ацугът не са решение, също добра опция е и спортната пола. Секси и удобна, нестесняваша движението.

Спортният стил не изчерпва разнообразието от предложенията на съвременната мода, не претендираме и че е най- женствената романтична визия, но плюсовете на спортната дреха, нейната простота, непретенциозност и практичност бързо завою­ва сърцата на жените от всички възрасти. Причината, може би, се крие в това, че спортната дреха е безразлична към възрастта на жената и към модните капризни тенденции.

къси спортни гащи

2 Responses to “Моден гид в спортните дрехи”

  1. Hello there, just became aware of your blog via Google, and located that it’s really informative. I’ll be grateful should you continue this in future. Many other folks can be benefited from your writing. I am looking forward for your next post.


  2. Късите панталонки са невероятни от къде мога да си поръчам такива


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers