Топ 5 дамски подаръци

декември 8th, 2010, 03:12:13 illka.com

Автор: Диляна Калинова

Част от магията на Коледа е изненадата, тръпката и очакването на вълнуващи подаръци. Особено за жените! Но ние сме толкова непредсказуеми, какво би ни зарадвало в празничната нощ?

1. Изтънчен официален тоалет

Да, определно, ако отворим подаръчната кутия и от там изскочи една красива вечерна рокля, това би ни очаровало. Една стилна рокля на “Mosaveli” с V- образно деколте, загадъчно разголен гръб би била повод за магически празник.

Рокли Мосавели

Тя е чудесен практичен подарък, защото ще ни превърне в истински принцеси за празничната нощ, а също и за коледното парти с колегите. А там ще можем гордо да се похвалим за подаръка от любимия. Стойността му няма да бъде просто задоволяване на наш каприз, а доказателство, че той иска да ни изненада и зарадва.

2. Изкусителни бижута

За никого не е тайна, че една от женските мании са бижутата. Няма как поне веднъж да не сте виждали щастливата усмивка, изгряла на женското лице при мисълта за изящни бижута. Те са част от нас и визията ни и ако любимият ни подари някое кристално изкушение, ефектът от този подарък ще бъде “Уау!”

бижута сваровски

3. Мобилен телефон

Ако разполагате с по- голям бюджет за подарък, този вариант е наистина много добър, защото повечето жени много харесват стилните телефони с красив дизайн. Практичен, удобен, забележим, ние също като вас момчета се възхищаваме на модерните технологии. Ако получим такъв подарък, може би наистина бихме ахнали на глас “ На Коледа наистина стават чудеса!”

рокли иванел

4. Зимно палто

Уютно, топло, красиво, масивно палто би направило коледната нощ вълшебна за една жена. Тя би се почувствала специална, единствена и разбира се гледана. Вниманието, което ще засвидетелствате ще е добър знак. Така, че ако видим под елхата подобен подарък, може би ще си глътнем азбуката.

дамско зимно палто

5. Женски аксесоари

Те са много добър избор за подарък, защото именно онези малки дрънкулки, които правят външния ни вид различен всеки ден са от съществено значение. Красива брошка, стилен колан, авангардна чанта, момчета, отново няма къде да сбъркате, защото ние сме луди по детайлите.

гривна

Е, момчета, ако още се колебаете какво да купите на любимите си, доверете ни се и ги изненадайте с някой моден тоалет, или аксесоар. Ние жените все се оплакваме, че нямаме достатъчно дрехи и въпреки, че гардеробът ни прелива, винаги ни се виждат недостатъчно. Така че, каквото и да вземете: рокля, блуза, туника, панталон- няма да сбъркате.

Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers