Колани

април 14th, 2010, 10:04:18 illka.com

коланиКожените колани от дълго време са популярни модни аксесоари, но много от моделите  са актуални само в сезона на тяхното появяване. Детайли като тока, текстура на кожата, както и начина по който се носят  често могат да бъдат показателни за някои периоди в модата.
За 80-те години на отминалия век е типично богатия избор на различни стилове колани, вариращи от много тънки такива, до по-широки.  Широките колани често са изработвани от много мека, гъвкава естествена или изкуствена кожа,  пластмаса, катарами в кръг или квадратна форма. Широките колани понякога са били носени свободно върху бедрата, стил който е направил завръщане в момента. Друг стил от 80-те, който изплува на повърхността днес е колоритноста – изпълнени с различни цветове, щампи и метални орнаменти.

В началото на 90-те, тъкани колани кожа стана популярен точка основните мода. Тези стилове са изтъкани често се продават в земни цветове като бежово, кафяво и черно, но тъй като те са получили актуализация, става популярен в метални цветове. Друг стил на кожени колани популяризиран през 1990-те включени големи, метални токи и съвети, понякога и в форми като цветя или пеперуди.

Модерни кожени колани се в различни форми и стилове, които са едновременно ретро-вдъхновено и съвременни. Уникални катарами, се превърна в популярен начин да се направи разграничение обикновена колани от кожа на опаковката. Колан катарами от днес идват в няколко форми новост и с различни insignias на поп културата, като тези, с участието на снимки или гравюри на популярни групи и изпълнители или лога марка. Кожени колани с участието на големи, каубойски стил катарами, са отдавна е вечна функция на Западните износване и мода.

Кожени колани са най-често носен с джинси, но „по-лъскав“ стилове, като дебели колани от кожа или вързани „въже“ кожени колани може също да се носят с официални облекла. Истински кожени колани най-често имат „истинска кожа“ печат върху вътрешната страна, за да ги различи от колани, изработени от други синтетични материали.

One Response to “Колани”

  1. Santana
    Says:

    Mojeli oshte malko informaciq molq
    Mnogo interesna statiq


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers