Коланите като аксесоар

февруари 13th, 2010, 05:02:10 illka.com

колани онлайнКоланите тези малки и незабележими или големи и крещящи части от облеклото, които ни карат да изглеждаме по-слаби, добавят стил на дрехата която носим и отвличат вниманието от проблемните зони, които искаме да скрием.

Коланите освен заради практичността си се носят и като декоративен елемент. Независимо с какво сме облечени трябва много да внимаваме в избора на подходящ колан. Като всяки дрехи и при коланите има различни стилове и форми, като изключим класическия дизайн.

Коланите приличащи на бижута са много красиви и изискани. Този тип колан би бил чудесна украса на някоя хубава вечерна рокля например. Но може да се носи и с ежедневни дрехи, което ще ви предаде повече женственост.

Тънките колани от своя страна могат да се съчетават с всякакво облекло – от вечерни рокли до панталони и блузони. Този модел колани стоят прекрасно когато се носят върху блуза. По този начин и най-семплата блуза ще изглежда стилна и елегантна.

Наред с тънките неизменно ги следват и широките колани. В различни цветове и форми, най-актуални са  изработените от кожа и кадифе.

Класическите колани са универсални и най-предпочитани поради факта, че са подходящи за всяко облекло. Така дори да имате само един колан тази зима той умело може да се комбинира с различни дрехи и да променя цялата ви визия.

Колана сам по себе си е един от най-важните аксесоари. Имайки в предвид казаното по-горе спокойно може да излезете на шопинг или да надзърнете в нашият онлайн магазин ILLKA.com в търсене на идеалния колан за Вас :)

Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers