Подходящия цвят според зодията

март 17th, 2010, 06:03:26 illka.com

Един от начините да изглеждаш добре е да знаеш кой цвят ти отива и кой не. С помоща на цветовете можеш не само да подчертаеш достойнствата, но и да коригираш недостатъците на фигурата си.
За дрехата, чийто цвят хармонира с външността на собственика й обикновено се казва, че му отива. А според науката за цветовете всеки човек се отнася към определен цветови тип. Ако се научите да избирате тоалетите си именно в цвета, който ви отива, можете да скриете много неща – например бръчки или дефекти на кожата. Може дори да “свалите” няколко години.
От друга страна, неправилно подбраната цветова гама е в състояние да представи човека в най-неизгодната светлина, да подчертае недостатъците на фигурата му, да покаже липсата на вкус.
Но как да определим към кой тип принадлежим? За начало при избора на цвета трябва да погледнете в хороскопа си. Според астрологическото учение всичките 12 месеца на годината са подчинени на четирите световни стихии – Земя, Вода, Въздух и Огън.
ЗАПОМНЕТЕ!
Към стихията на Земята се отнасят Телци, Деви и Козирози.
Към стихията на Въздуха – Близнаци, Везни и Водолей.
Към стихията на Водата – Риби, Раци и Скорпиони.
Към стихията на Огъня – Стрелци, Овни и Лъвове.
Знаците на Земята интуитивно избират дрехи, в които хармонично се съчетават тоновете на живия растителен свят. Телците могат смело да слагат дрехи с цвета на ливадите с глухарчета, камбанки или детелина; облекла в цвят на зряла пшеница и ръж или напомнящите есенните листа са много подходящи за Девата. Кафявото, зеленото, златистото са цветовете на Козирога.Черният цвят обаче е противопоказен за земните знаци. И изобщо черният цвят е един от най-коварните. Да, дрехата в черно стоят добре на младите момичета, но този цвят е противопоказен за жените на балзаковска възраст – той безпощадно показва всички дефекти на кожата, подчертавайки всяка бръчица на лицето.
Хората, родени под знаците на Въздуха, ги тегли към цвета на небето – от бледожълто, сребристо до сиво-лилаво, от сиво-бежово до дълбоко сивия тон, каквото е буреносното небе. За въздушните знаци сивият цвят се смята щастлив.Особено добри са съчетанията на сиво, бяло и черно. Но дрехите в никакъв случай не бива да бъдат с цвят на мокър асфалт, защото той състарява и изкривява фигурата и показва всички дефекти.
Колкото до хората, родени под знаците на Водата, на тях най им подхождат синевата и дълбината на езерата, реките, потоците.Техните дрехи трябва да имат оттенъците на синьото и сино-зеленото.Рибите повече ги влече към светлите, бисерносините цветове. На Раците се препоръчват дрехи в по-наситени тонове.Скорпионите се чувстват особено комфортно в дълбоки, бездънни цветове, в маренго или теракота.
На хората, родени под знаците на Огъня, им отиват всички оттенъци на слънцето и огъня.Тяхната цветова гама е от жълто, нежно патешко жълто до ярко отровно червено като пастта на пастта на дракон.
Направете си един малък експеримент като погледнете в гардероба си.Сред любимите си неща сигурно ще откриете, че преобладават изделия с някакви конкретни, предпочитани от вас цветове. Излиза, че често ние интуитивно избираме дрехи в една цветова гама. Е, остава само да сверите собствения си вкус с препоръките на моделиерите, художниците и астролозите.

One Response to “Подходящия цвят според зодията”

  1. flower77
    Says:

    amo ako sum edna zodia no drug ascendent


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers