Секси бельо

януари 25th, 2010, 08:01:24 illka.com

Защо ви е необходимо секси бельо? Защото стимулира мъжкото въображение по невероятен начин. Защото ви кара да се чувствате секси, а така задръжките падат по-бързо. Защото със секси бельо ви чака горещ и страстен секс.

Да се чувстваш секси и да се настроисекси дрехиш за магически секс започва от това с какво си облечена. Ако носиш бельо „страстоубиец“ няма защо да се чудиш, че сексуалният ти живот е на ниско ниво. Секси бельото е един от най-лесните и ефективни трикове за поддържане на висока сексуална температура. За мъжете е още по-стимулиращо да видят собствената си съпруга или приятелка в секси дрешки, вместо професионални стриптийзьорки. Затова не пропускайте честичко да прелъстявате половинката си със стриптийз, като му устройвате екзотични и чувствени еротични представления.

Какво всъщност представлява секси бельото? Така, както има различни възприятия на понятието сексуалност по света, така има и различни вкусове по отношение на секси бельото. Някои залагат на цяло боди, други на сутиен с бикини, прашки или боксерки, трети предпочитат корсет с жартиери и високи чорапи, четвърти си падат по прозрачни роклички и т.н., и т.н. Най-важни за секси бельото са не толкова самите модели, колкото материята, цвета и допълнителните детайли.  Черното и червеното са лидерите при цветовете, въпреки че розовото добавя доза романтичност към еротиката, а бялото стои очарователно, контрастирайки с невинност на съблазънта.

Правилният избор на секси бельо задължително включва подчертаване на достойнствата на фигурата и прикриване на недостатъците. Така ще сте секси в духа на естетиката. Например секси шортичките ще акцентират мъжкия поглед към дупето, а силиконовите чорапи ще насочат цялото внимание към краката. Новите модели наблягат не само на това бельото да разпалва мъжкото въображение, но и да е удобно за жената.

В миналото пазаруването на секси бельо се възприемаше като нещо пошло. Въпреки че сексуалната революция отдавна разчупи стереотипите, секс магазините все още са на изолирани места. И ето го интернет. Анонимността на мрежата е безкрайно удобна за пазаруване на „тайни неща“, каквото не би трябвало да бъде секси бельото. Другото предимство на пазаруването на този тип бельо по интернет е, че не се налага да се изчервяваш пред продавачката за „неприличните“ си покупки. Изборът е лимитиран единствено от собственото ти въображение, а то едва ли си поставя лимити.

3 Responses to “Секси бельо”

 1. Браво, готина статийка, и ние сме на същото мнение !!!


 2. Valence
  Says:

  Хубава статия. Секси бельо има на http://www.tiarashop.bg/ От там си купувам бельо.Мои приятелки го използват също .


 3. Irina
  Says:

  Ето един сайт за бельо от където пазаря http://belioonline.com/ качеството отговаря на цената имат и магазин в гр.Варна на бул.Ген.Колев 76 .


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers