Часовници Timex

февруари 23rd, 2010, 10:02:46 illka.com

спортен часовник Timex

Като световен лидер за часовникови устройства (механизми) в областта на спорта Timex създаде редица модели часовници, подходящи както за професионални и непрофесионални спортисти, така и за хора с вкус към спортния стил.
Спортните часовници на Timex са снабдени с пълна гама от компоненти, които да оптимизират вашата тренировка или ежедневни дейности. Часовниците Timex Sport притежават дизайн, комфорт и точност, които да удовлетворят потребностите и очакванията на всеки тип спортисти или просто хора с афинитет към спорта.

дамски часовник Timex

Серията на Timex Women’s style предлага разнообразна колекция от дамски часовници, вдъхновена от лукса и елегантността в бижутерията.Моделите са подходящи за всяко облекло и случай – от дънки до официални обувки на висок ток, за работа или за вечерта.

часовник Timex Expedition

Timex Expedition предага гама от уникална комбинация на технология и стил, вдъхновени от външната среда. Тази небрежност и непринуденост в дизайна съвършено се покрива със стила на живота навън.
С фокус върху дизайна, майсторството на изработка и материалите, които олицетворяват крещящата заобикаляща ни среда, часовниците Expedition подчертават изживяването навън с комбинация от подходящ дизайн и напреднали технологии – четвърта стрелка за отчитане на температурата, дигитален компас, луминисцентно осветление и изключителната технология на Timex за осветление Indiglo night-light.
Приключението започва тук! ILLKA.com

One Response to “Часовници Timex”

  1. Часовници Timex са едно доста сполучлива марка часовници


Коментар:

Advertisement

Featured Links:
Fashion
The most popular and widely used Project in the world.
aCode
Development and distribution made easy.
Extensions
Components, Modules, Plugins and Languages by the bucket load.
Shop
For all your merchandise.

Gallery thumbs

mirandat   heidit   vic2


vic3t   vic4t   vic5t

News Letter

Enter your email address to subscribe to our mailing list:

We take your privacy very seriously. Be assured that we will never share your contact information with other marketers